中文 | English
您的位置: 首页>公告通知>正文

宿舍退房及单人间预订通知

各位留学生同学,

学期即将结束,现将宿舍安排通知如下:

1.退房时间

(1) 毕业生退房

毕业生同学请务必在2018715前退房,退房时请带走自己的全部行李。由于下学期宿舍房间紧张,所以无法为大家提供行李寄存服务,请谅解。

如因提前预订机票,无法改签等原因需在715之后才能退房的毕业生,请提供机票预订证明,并到留学生办公室进行登记。谢谢合作

2)在校生回国或外住

学期即将结束,如有同学退宿(包括毕业、退学、打算住在校外),请大家及时到告知宿舍值班阿姨,方便我们及时掌握境外公寓学生宿舍情况。

2. 单人间申请

因下学期境外学生公寓房间紧张,我们将不再开放更多的单人间。上学期已申请单人间的同学,如果下学期想继续申请单人间,请在2018728之前,前往留学生办公室填写申请表并缴纳住宿费。是否为单人间,以本学期末缴费情况为准,不接受任何口头形式的申请。

新学期开始后,不再接受单人间申请。未提前缴纳费用的单人间,留学生办公室将统一安排其他学生入住。

留学生办公室

2018-06-27

Jun. 27th, 2018

Dear Students:

1. Dormitory Check-out

Graduates, please note that you should check out from the dorm before the 15thof July. All personal items MUST be removed from the rooms as the school will not be providing storage services. If you are unable to leave before the 15th due to matters relating to flight departure,please ensure to provide the International Students Office with your flight confirmation.

For other students, if anyone who stays in international students’ dormitory will leave the university or move out of the dorm, please report to Ayi at the internation students apartment.

2. Single-rooms application

Students who applied single rooms at last semester, please note that next semester there will be limited space available for single rooms,so we cannot provide more single rooms. Students who would like to extend the application for a single room for the next semester, MUST pay the dorm fee before July 28th. The International Student Office will NOT be accepting any payment for these rooms after the mentioned date. Those who have not applied (paid) for single rooms before July28th will be assigned to double rooms. Please note that even if a student wants to apply for a double room they will have to pay the fees before the given date as well. Be advised that no ‘oral applications’ will not be accepted.

Thank you for your cooperation.