您的位置: 首页>公告通知>正文

2020年春季学期国际学生开学事宜通知

各位国际学生:

因2020年春季学期延期开学,建议同学们不要提前订购返程机票。国际学生的开学时间暂定为2020年4月6日。开学时间最终确定后,学校将提前通知大家。近期请密切关注国际教育学院网站或微信公众号发布的消息

签证:在2020年4月6日之前签证到期的同学请尽快(至少提前一个月)联系辅导员老师,以便留学生办公室安排重新发放《来华留学人员签证申请表》。

留校同学:目前留校的同学可以根据情况自己安排是否回国。如仍然打算留在学校,学校在疫情防控期间将继续采取校园封闭式管理,请同学们服从学校的管理安排。

奖学金生活费2020年2-3月的奖学金生活费将按照寒暑假发放,具体发放日期根据学校财务处工作日程确定,请各位同学知悉。4月奖学金生活费发放以注册报到情况为准。

留学项目申请2020年4月份之前,国际教育学院所有短期项目全部暂停。其他留学项目申请工作正常进行。

留学生管理办公室

2020年2月3日星期一

Feb.3, 2020

Notice of 2020 Spring Semester Registration for International Students

Dear International Students:

During to the delay of 2020 Srping Semester opening, the University will not arrange the registration of 2020 Spring semester before the middle of March.The registration date for international students will be expected on April 6th (Sunday),2020. DO NOT come back to the school before this date.We will inform you as long as the final registration date is decided. Please pay attention to the webpage of International Education School or the wechat account of International Students Office.

About VISA: if anyone whose visa is going to expire before April 6th, please inform Ms. Tingting ASAP, at least ONE MONTH in advance so that the office can prepare a new JW202 for you.

Students on Campus:Students who are currently staying on campus can go back home according to your own situation and the flight schedules. The campus will be closed during the epidemic period. If you choose to stay, please abide by the rules and regulations. Thank you for your understanding.

Scholarship Stipend:The scholarship stipends of February and March will be given during the holiday according to the working schedule of the university financial department. Please be noted. Stipend of April will be sent according to the students registration.

Programs Application: NO short-term programs will be hold before April. Long-term studying programs application work are not affected, and it will go on as scheduled.

International Students Office